Ftesë në 5, A janë nuse për shtëpi Xhensila, Sara & Daljana? Testi e vërteton, 27 Maj 2020, Pjesa 4

#BietaSulo, autore & moderatore e #Ftesënë5, emisioni më i ndjekur i pasditeve shqiptare
Gazetare: Adela Hysenllari
Tema: A i bëri karantina vajzat e ekranit “nuse për shtëpi”? Nga 1 në 10 sa punëtore kanë qenë Xhensila, Daljana dhe Sara.
Te ftuar: Xhensila Pere, Daljana Sejdia, Sara Gjordeni

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#FteseNe5#TopChannel