Diskutime mbi rolin e gruas shqiptare nga Diaspora

Diskutime mbi rolin e gruas shqiptare nga Diaspora
Denaj: Ne disa industri hendeku ne paga deri 35%
“Eshte shifer shqetësuese, humbim 20% te PPB”
Shalesi: Te alokojme nje fond special ne biznes per grate
Pandeli Majko, minister i Shtetit per Diasporen
Anila Denaj, ministre e Financave dhe Ekonomise
Eduard Shalsi, ministër i Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes

Copyrighted by News24 Albania