Muka: Shqipëria duhet të rrisë testimet, ka mundësi nga diaspora shqiptare

#tvora #rtvoranews

Prej dy javësh Shqipëria ndodhet në izolim si masë parandaluese për përhapjen e COVID-19.

Kemi parë shumë persona që kanë shkelur dhe rregullat e këtij karantinimi të cilët janë ndëshkuar.

Për mjekun epidemiolog Taulant Muka, nëse qytetarët duan që të rifillojnë sërish jetën e tyre, atëherë numri i testimeve duhet të rritet.
Për më shumë lexoni në: https://oranews.tv/article/muka-shqiperia-duhet-te-rrise-testimet-ka-mundesi-nga-diaspora-shqiptare

Follow TV Ora dhe RTV Ora News

Subscribe To “Ora News” on YouTube Channel for NEWS HERE: http://bit.ly/2DDddtL

Subscribe To “Ora News” on YouTube Channel for TV Shows HERE http://bit.ly/2sPcqj3

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE http://bit.ly/2RkUN4s

Follow Ora News on Instagram Here http://bit.ly/2HBuiID

Follow Ora News on Twitter http://bit.ly/2RhOaQp