Parashikimet e Burdushit rreth pandemisë së koronavirusit dhe krizës politike

Parashikimet e Burdushit rreth pandemisë së koronavirusit dhe krizës politike

Mjeku popullor i njohur si Burdushi ka treguar parashikimet e tij rreth pandemisë së COVID-19. A mund të shërohet koronavirusi nga mjekët popullor? A e ka gjetur Burdushi “ilaçin” e koronavirusit? A po kërkojnë ndihmë nga ai qytetarët të shërohen nga kjo sëmundje? Kur do të përfundojë koha e virusit?

Gazetare: Flutura Toplana
Montazher: Arber Dinarama