Shqipëri-Kosovë bashkë për herë të dytë – Ora News- Lajmi i fundit-

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT
Dy qeveritë shqiptare mblidhen sot në Tiranë dhe në axhendë është parashikuar diskutimi i 11 marrëveshjeve.
Ceremonia e mirëseardhjes u zhvillua në orën 10: 45 para Pallatit të Kongreseve aty ku do të mbahet dhe mbledhja e përbashkët e dy qeverive.
Duke uruar bashkëqytetarët “Andej dhe këndej bjeshkëve”, kryeministri Edi Rama i cili hapi mbledhjen e përbashkët të 2 qeverive, tha se kjo mbledhje “ndodh në kohën e duhur dhe është përmbushje e një urdhërese madhore të kohës, politikbërjes reale”
Për më shumë klikoni në http://www.oranews.tv/