Kosovë, seanca e fundit mbyllet pa opozitën – Top Channel Albania – News – Lajme

Seanca e fundit e sesionit të vjeshtës në Kuvendit të Kosovës u mbajt në sallën alternative, pa gaz lotsjellës, por edhe pa deputetët e opozitës, të cilët nuk u njoftuan dhe nuk u lejuan nga sigurimi i Kuvendit të futeshin në sallë.