Lajmet e huaj rreth Kosoves – Qershor 1999 – Prizren Prishtine & Ruset ne Kosove

https://www.facebook.com/BESFORTVIDEOM1/
Exkluzive lajme rreth Kosoves ne Qershor 1999
Ai momenti kur KFOR-i gjermant ne Prizren vret dy serb.
AI momenti kur KFOR-i britanik vret dy shqiptar.
Momenti kur ushtaret rus hyjne ne Kosove dhe zaptojne aeroportin
Lajme nga Euronews, ntv, DW, ZDF
Nga arkivi i M1-shit

#Nato #Kosovo #KosovoKrieg