Osmani: Do ta bëjmë Kosovën më të fort se kullat e Junikut

Lidhja Demokratike e Kosovës në ditën e katërt të fushatës zgjedhore ka mbajtur tubim elektoral edhe me simpatizantë të kësaj partie në Junik, ku nga këtu kandidatja për kryeministre, Vjosa Osmani kërkoi besimin e qytetarëve që ta çojnë në opozitë PDK-në dhe partnerët e saj.

#KosovaPress
#KosovaPressVideos
#KosovaPressLiveStream

www.kosovapress.com

Facebook: https://www.facebook.com/kosovapress/
YouTube: https://www.youtube.com/user/KosovaPressOfficial
Twitter: https://twitter.com/@kosovapressi
Instagram: https://www.instagram.com/kosovapressofficial