Diaspora/ Marsela Ceno nisi punë si praktikante në spitalin e Rasttat, sot është mjeke kirurge

Në episodin e rradhës të “Diaspora” është rrëfimi I Marsela Cenos , e cila është larguar nga Shqipëria dhe jeton prej disa vitesh në Gjermani. Marsela punon si mjeke kirurge në shtetin gjerman dhe në rrëfimin e saj ka treguar se si arriti të kryej specializimin dhe më pas të sigurojë kontratën e punës, dhe si në disa raste nga mjekët gjermanë ka ndjerë skepticizëm. Marsela Ceno, bashkë me disa mjekë shqiptar që jetojnë në Gjermani ka themeluar shoqatën e mjekëve shqiptar. Qëllimi I shoqatës është bashkëpunimi i mjekëve shqiptarë dhe ndihma ndaj njëri-tjetrit si dhe përkrahja në proceset integruese, profesionale dhe kulturore. Angazhimet e doktoreshë Marsela Cenos janë edhe në shoqata të ndryshme Evropiane.

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH