Mogherini, liderëve: Merrni përgjegjësi dhe zgjidhni krizën

Federica Mogherini në seancën solemne ka vlerësuar se puna që e kanë bërë institucionet e Kosovës për zhvillimin demokratik dhe puna që do të bëhet me luftën ndaj korrupsionit, do ta bëjnë jetën më të mirë për qytetarët. – See more at: http://lajmi.net/mogherini-lidereve-merrni-pergjegjesi-dhe-zgjidhni-krizen/#sthash.6hYf3qs9.dpuf