Grabovci: Qe një muaj unë dhe familja po përjetojmë terror

Pas kërkesës së deputetit Kujtim Paçaku për kërkim falje publike ndaj fjalëve ‘gabel’ dhe ‘magjup’ gjatë përgjimeve në foltore ka dalë vet protagonisti i këtyre përgjimeve Adem Grabovci.

#KosovaPress
#KosovaPressVideos
#KosovaPressLiveStream

www.kosovapress.com

Facebook: https://www.facebook.com/KosovaPressOfficial
YouTube: https://www.youtube.com/user/KosovaPressOfficial
Twitter: https://twitter.com/@kosovapressi
Instagram: https://www.instagram.com/kosovapressofficial